Social Media Nieuws

Predox
Predox
Predox kunstaas is er in heel veel varianten. Van Monster Tails tot Woody Woblers, Joe's en Follow Joe's, Spinners en nog veel meer, Predox is ook dit jaar weer op de beurs te zien, tot in Utrecht.

#Predox #Dontlimityourself
Predox
Predox
Predox - Rovers onderwater

Deze prachtige foto is gemaakt door Predox vriend en duiker Arie Wies. Stay tuned voor meer van dit soort mooie foto's.

#Predox #Dontlimityourself
Predox
Predox
Als er tijd voor is mag Predox consultant Yaïr Jelmer Nauta ook graag mobiel vissen, gewoon lekker op pad met een hengel en een tasje kunst aas.

#Predox #Dontlimityourself #Keitech #Maxima
Predox
Predox heeft een bericht gedeeld.
Dank 😊
Predox
Predox
We willen graag een aantal prachtige onderwater foto's met jullie delen deze zijn gemaakt door Predox vriend en duiker Arie Wies. Stay tuned voor meer van dit soort mooie foto's.

#Predox #Dontlimityourself
Predox
Predox
Albert van Pikestrikers gaat op pad met het Rubber Coated Landingnet van Predox.

Een zeer sterk en robuust net, een steel uit één stuk van 105 cm, een volledig metalen spreidblok met een dubbel, extra veilig klik systeem en een krachtige beugel. Het net is fijnmazig en rubber gecoat. Op deze manier blijven vinnen minder snel in de mazen steken (fijnmazig) en glijdt de vis als het ware over het rubber net. Een zeer vis vriendelijk net. Bekijk het filpmje voor meer informatie.
https://youtu.be/NHr1tzWnMAc
Predox
Predox - Rubber Coated Landingnet
Albert van Pikestrikers gaat op pad met het Rubber Coated Landingnet van Predox. Dit Predox Rubber Coated Landingnet voldoet aan alle eisen voor grote zware ...
youtube.com

Predox op instagram